Facebook

Cookie- og Privatlivspolitik

P� denne side kan du l�se om Almenviden.dks cookie- og privatlivspolitik.

Cookie- og Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

N�r du bes�ger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at �ge v�rdien af de annoncer, der vises p� siden. Hvis du ikke �nsker, at der indsamles oplysninger, b�r du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres form�l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies


Websitet anvender �cookies�, der er en tekstfil, som gemmes p� din computer, mobil el. tilsvarende med det form�l at genkende den, huske indstillinger, udf�re statistik og m�lrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optr�de hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan f� adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Personoplysninger

Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henf�res til dig. N�r du benytter vores website indsamler og behandler vi en r�kke s�danne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller unders�gelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, �vrig brug af services eller foretager k�b via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk f�lgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p� (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk v�re i forbindelse med oprettelse af login eller ved k�b.

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h�ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i �vrigt behandles i strid med lovgivningen.

Form�l


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have st�rst sandsynlighed for at v�re relevante for dig, at registrere dine k�b og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n�r de ikke l�ngere er n�dvendige. Perioden afh�nger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvorn�r informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker p�, geografisk placering, k�n og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om �Cookies� ovenfor. Oplysningerne anvendes til m�lretning af annoncering.

Vi benytter herudover en r�kke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger p� vores vegne og m� ikke anvende dem til egne form�l.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstr�kkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at f� oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid g�re indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogs� tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt(at)almenviden(dot)dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs� mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver


Websitet ejes og publiceres af:

Almenviden.dk
Bramslykkevej 46,st.th.
2500 Valby
Email: kontakt(at)almenviden(dot)dk

Emner